Wednesday, February 28, 2024

Standard post published to Promitheas Diagnostic Center at February 28, 2024 16:00



Γνωρίζετε τι είναι το υπερηχογράφημα οσχέου και το υπερηχογράφημα προστάτη; Και τα δύο είδη υπερηχογραφημάτων πραγματοποιούνται στους άνδρες.
Από τη μια πλευρά, το υπερηχογράφημα οσχέου είναι μια μη επεμβατική εξέταση που χρησιμοποιείται για την εξέταση της ροής του αίματος στους όρχεις. Το υπερηχογράφημα στους όρχεις ανιχνεύει την ύπαρξη μορφωμάτων, φλεγμονών ή κιρσοκήλης, η οποία σχετίζεται με την υπογονιμότητα.

Από την άλλη πλευρά, το υπερηχογράφημα προστάτη είναι μια ασφαλής εξέταση στον αδένα του προστάτη στους άνδρες. Το υπερηχογράφημα στον προστάτη αδένα ανιχνεύει την ύπαρξη φλεγμονής ή κακοήθειας.
Το διαγνωστικό κέντρο Προμηθέας, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας στην οδό Γεωργίου Γρίβα Διγενή 36Β, και συγκεκριμένα στο ισόγειο του κτιρίου C, διεξάγει καθημερινά υπερηχογραφήματα οσχέου και προστάτη.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διεξαγωγή εξετάσεων, καλέστε μας σήμερα στο +357 22 322274 για να κλείσετε ραντεβού! Το έμπειρο προσωπικό του διαγνωστικού κέντρου Προμηθέας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει!

https://ift.tt/BNYW2v1



from GMB Posts For Location "Promitheas Diagnostic Center" https://ift.tt/npEd8sG
via IFTTT

No comments:

Post a Comment

Standard post published to Promitheas Diagnostic Center at June 07, 2024 16:00

Γνωρίζετε τι είναι το υπερηχογράφημα οσχέου και το υπερηχογράφημα προστάτη; Και τα δύο είδη υπερηχογραφημάτων πραγματοποιούνται στους άνδρ...