Thursday, February 29, 2024

Standard post published to Promitheas Diagnostic Center at February 29, 2024 16:00



Το διαγνωστικό κέντρο Προμηθέας αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα, ασφαλή και υπερσύγχρονα κλινικά εργαστήρια της Κύπρου.
Βρίσκεται στη Λευκωσία, στην οδό Γεωργίου Γρίβα Διγενή 36B.

Πρόκειται για ένα εγκεκριμένο διαγνωστικό κέντρο με διεθνής πιστοποίηση ISO, το οποίο πραγματοποιεί απεικονιστικές εξετάσεις με ακτινογραφίες και υπερηχογραφήματα.
Στόχος του διαγνωστικού κέντρου είναι η άμεση εξυπηρέτηση των Κυπρίων πολιτών, αλλά και τουριστών, προσφέροντάς τους ιατρικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Το διαγνωστικό κέντρο διαθέτει ξεχωριστά τμήματα (πλήρως εξοπλισμένα με υπερσύγχρονα ψηφιακά μηχανήματα) για την διεξαγωγή ακτινογραφιών και υπερηχογραφημάτων, ενώ ταυτόχρονα οι εξετάσεις πραγματοποιούνται από ένα άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό με πολυετή εμπειρία.
Το διαγνωστικό κέντρο δέχεται εξεταζόμενους με παραπεμπτικά ΓεΣΥ, ενώ για τους ανασφάλιστους προσφέρει προνομιακές τιμές.

Αν χρειάζεστε απεικονιστικές εξετάσεις, καλέστε στο +357 22 322274 και κλείστε τώρα ραντεβού για ακτινογραφίες και υπέρηχους στο διαγνωστικό κέντρο Λευκωσίας Προμηθέας.

https://ift.tt/xwriN1X



from GMB Posts For Location "Promitheas Diagnostic Center" https://ift.tt/x0vmG9s
via IFTTT

No comments:

Post a Comment

Standard post published to Promitheas Diagnostic Center at June 07, 2024 16:00

Γνωρίζετε τι είναι το υπερηχογράφημα οσχέου και το υπερηχογράφημα προστάτη; Και τα δύο είδη υπερηχογραφημάτων πραγματοποιούνται στους άνδρ...