Tuesday, February 27, 2024

Standard post published to Promitheas Diagnostic Center at February 27, 2024 16:00



Ποιος είναι ο ρόλος της διάγνωσης στην ιατρική;
Η σωστή διάγνωση αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στάδια θεραπείας ενός ασθενή.
Η διάγνωση δεν είναι μια απλή διαδικασία, αφού πριν από αυτήν, ο γιατρός προσπαθεί να αναγνωρίσει την πάθηση από την οποία πάσχει ο ασθενής, να κατανοήσει τα συμπτώματα, να συλλέξει ιατρικά δεδομένα, να πραγματοποιήσει κλινική εξέταση, να αξιολογήσει τα αποτελέσματα και τότε να προβεί σε ιατρική διάγνωση.
Συνήθως, μια ακριβής και αξιόπιστη διάγνωση περιλαμβάνει την αξιολόγηση και την ερμηνεία πολλαπλών πληροφοριών και δεδομένων. Γι’ αυτόν τον λόγο, μια απλή κλινική εξέταση δεν είναι ποτέ αρκετή για τη διάγνωση μιας πάθησης.

Πολλές φορές χρειάζονται απεικονιστικές εξετάσεις σε διάφορα μέρη του σώματος, είτε μέσω ακτινογραφιών, είτε μέσω υπερηχογραφημάτων.
Στο διαγνωστικό κέντρο Προμηθέας, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας στην οδό Γεωργίου Γρίβα Διγενή 36Β, πραγματοποιούνται καθημερινά απεικονιστικές εξετάσεις για την καλύτερη και πιο αξιόπιστη διάγνωση.
Αν, λοιπόν, ο προσωπικός σας ιατρός κρίνει απαραίτητη τη διεξαγωγή απεικονιστικών εξετάσεων, επικοινωνήστε με το διαγνωστικό κέντρο και κλείστε άμεσα ραντεβού!

https://ift.tt/KxLbrdt



from GMB Posts For Location "Promitheas Diagnostic Center" https://ift.tt/QsqJvcn
via IFTTT

No comments:

Post a Comment

Standard post published to Promitheas Diagnostic Center at June 07, 2024 16:00

Γνωρίζετε τι είναι το υπερηχογράφημα οσχέου και το υπερηχογράφημα προστάτη; Και τα δύο είδη υπερηχογραφημάτων πραγματοποιούνται στους άνδρ...