Monday, June 3, 2024

Standard post published to Promitheas Diagnostic Center at June 03, 2024 16:03



Αξιοπιστία, εγκυρότητα, διαφάνεια, επαγγελματισμός, άμεσα αποτελέσματα, και άριστη εξυπηρέτηση είναι μερικές από τις αξίες που χαρακτηρίζουν το διαγνωστικό κέντρο Προμηθέας στη Λευκωσία.
Πρόκειται για ένα εγκεκριμένο κλινικό εργαστήριο με πιστοποίηση ISO, το οποίο διεξάγει απεικονιστικές εξετάσεις, π.χ., ακτινογραφίες και υπερηχογραφήματα, σε όλα τα μέρη του σώματος.
Μερικές από τις πιο συχνές εξετάσεις που γίνονται στο διαγνωστικό κέντρο περιλαμβάνουν:

Ακτινογραφία Άκρου Ποδός: Ενδείκνυται για ασθενείς με οστεοαρθρίτιδα, ρευματοειδής αρθρίτιδα, κατάγματα, τραυματισμούς, παραμορφώσεις στο μετατάρσιο ή τον αστράγαλο, κλπ.

Ακτινογραφία Άνω Άκρου: Ενδείκνυται για ασθενείς με πόνο στις αρθρώσεις του άνω άκρου (π.χ., ωμοπλάτη, κλείδας, αγκώνας, καρπού, κλπ.), τραυματισμούς, κατάγματα, ή κακώσεις.
Υπερηχογράφημα Θυρεοειδούς
Υπερηχογράφημα Μαστού: Ενδείκνυται για γυναίκες με πυκνό μαστό ή με οικογενειακό ιστορικό σε καρκίνο του μαστού. Η εξέταση γίνεται μαζί με τη μαστογραφία.
Καθημερινά, η έμπειρη ομάδα του Προμηθέα εξυπηρετεί πολίτες απ’ όλες τις πόλεις της Κύπρου, ενήλικες και παιδιά. Κλείστε κι εσείς ραντεβού για υπέρηχους σήμερα!

https://ift.tt/6UxY0HQ



from GMB Posts For Location "Promitheas Diagnostic Center" https://ift.tt/mYkH51e
via IFTTT

No comments:

Post a Comment

Standard post published to Promitheas Diagnostic Center at June 07, 2024 16:00

Γνωρίζετε τι είναι το υπερηχογράφημα οσχέου και το υπερηχογράφημα προστάτη; Και τα δύο είδη υπερηχογραφημάτων πραγματοποιούνται στους άνδρ...