Wednesday, May 22, 2024

Standard post published to Promitheas Diagnostic Center at May 22, 2024 16:02



Το υπερηχογράφημα Triplex, το οποίο συμπεριλαμβάνει το υπερηχογράφημα “Duplex” έγχρωμης ροής, είναι μια μη επεμβατική, ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος για την απεικόνιση των αιμοφόρων αγγείων.
Είναι μια εξειδικευμένη υπερηχογραφική τεχνική που μελετά την κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων και των φλεβών, τη ροή και την ταχύτητα αίματος των αγγείων. Συγκεκριμένα, το υπερηχογράφημα Triplex εξετάζει:

τις καρωτίδες
τις σπονδυλικές αρτηρίες
τη θωρακική και κοιλιακή αορτή
τα λαγόνια (τα οστά στη λεκάνη)
τις νεφρικές αρτηρίες
τις φλέβες άνω και κάτω άκρων.

Μέσω του υπερηχογραφήματος, ο γιατρός εξετάζει την πιθανότητα ύπαρξης αγγειακών παθήσεων, όπως αρτηριοπάθεια, κιρσοί, αλλά και φλεβικές παθήσεις, όπως φλεβική θρόμβωση, σακχαρώδης διαβήτης και ανεύρυσμα αρτηριών, όπως ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής.
Για την εξέταση, δεν χρειάζεται προετοιμασία. Μόνο για την εξέταση των αγγείων της κοιλιάς, ο γιατρός πιθανότατα να συστήσει δίαιτα για 1-2 ημέρες.

Πριν από το υπερηχογράφημα, ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες που θα σας δώσει ο προσωπικός σας ιατρός.
Το διαγνωστικό κέντρο Προμηθέας στη Λευκωσία διεξάγει με ασφάλεια και ακρίβεια υπερηχογράφημα Triplex. Για περισσότερες πληροφορίες ή για ραντεβού, καλέστε μας σήμερα.

https://ift.tt/aGAICtp



from GMB Posts For Location "Promitheas Diagnostic Center" https://ift.tt/dibaWrM
via IFTTT

No comments:

Post a Comment

Standard post published to Promitheas Diagnostic Center at June 07, 2024 16:00

Γνωρίζετε τι είναι το υπερηχογράφημα οσχέου και το υπερηχογράφημα προστάτη; Και τα δύο είδη υπερηχογραφημάτων πραγματοποιούνται στους άνδρ...