Wednesday, May 1, 2024

Standard post published to Promitheas Diagnostic Center at May 01, 2024 16:01



Ξέρατε ότι σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, η λέξη «Λευκωσία» σημαίνει «Λευκή Ουσία» ή η πόλη των «Λευκών Θεών»;
Σήμερα, η Λευκωσία είναι γνωστή ως η πρωτεύουσα της Κύπρου για περισσότερο από χίλια χρόνια, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μια από τις πολυπληθέστερες και πιο αναπτυγμένες πόλεις της Κύπρου.
Είναι χτισμένη πάνω στον Πεδιαίο ποταμό, περιβάλλεται από μεσαιωνικά τείχη, ενώ με το πέρασμα των χρόνων έχει καταληφθεί από Φράγκους, Ενετούς, Οθωμανούς και Βρετανούς.

Στο κέντρο της Λευκωσίας, στην οδό Γεωργίου Γρίβα Διγενή 36B, βρίσκεται το δικό μας σύγχρονο διαγνωστικό κέντρο Προμηθέας, το οποίο πραγματοποιεί απεικονιστικές εξετάσεις, όπως ακτινογραφίες και υπέρηχους.
Αν έχετε χρόνο, πριν ή μετά τις προγραμματισμένες σας εξετάσεις στο διαγνωστικό μας κέντρο, αξίζει να χαλαρώσετε κάνοντας τη βόλτα σας στα εξής μέρη:

Οδός Λήδρας: Περπατήστε στην πιο γνωστή οδό της διχοτομημένης Λευκωσίας και απολαύστε κυπριακό καφέ στα παραδοσιακά καφενεία.

Μνημείο Ηρώων: Γνωρίστε καλύτερα την πόλη και επισκεφτείτε το Μνημείο Ηρώων, το οποίο χτίστηκε προς τιμήν των αγωνιστών της ΕΟΚΑ.

Mall of Cyprus: Αποφύγετε τη ζέστη ή το κρύο της πρωτεύουσας, κάνοντας τη βόλτα σας στο εμπορικό κέντρο.

https://ift.tt/m2srX3J



from GMB Posts For Location "Promitheas Diagnostic Center" https://ift.tt/aKpAMku
via IFTTT

No comments:

Post a Comment

Standard post published to Promitheas Diagnostic Center at May 16, 2024 16:01

Γνωρίζετε τι είναι το διακολπικό υπερηχογράφημα; Είναι το υπερηχογράφημα που χρησιμοποιείται για την εξέταση των εσωτερικών αναπαραγωγικώ...