Sunday, March 31, 2024

Standard post published to Promitheas Diagnostic Center at March 31, 2024 16:00



Έχετε πονοκέφαλο ή βήχα; Αντιμετωπίζετε προβλήματα όπως ρινική συμφόρηση ή κακοσμία στόματος; Μπορεί να πάσχετε από ιγμορίτιδα.

Η ιγμορίτιδα, γνωστή κι ως φλεγμονή των ιγμορείων, προκαλείται κυρίως από γρίπη, κρυολόγημα, ή κρίση αλλεργικής ρινίτιδας. Αρχικά, για τη διάγνωση της ιγμορίτιδας, ο γιατρός θα εξετάσει τον ασθενή και στη συνέχεια, θα προβεί σε ακτινογραφία ιγμορείων για να επιβεβαιώσει την αρχική διάγνωση.
Συγκεκριμένα, μια ακτινογραφία ιγμορείων μπορεί να επιβεβαιώσει την ύπαρξη και τη συλλογή υγρού μέσα στα ιγμόρεια.

Το ακτινολογικό τμήμα του διαγνωστικού κέντρου Προμηθέας, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας επί της οδού Γεωργίου Γρίβα Διγενή 36B, διεξάγει ακτινογραφίες ιγμορείων άριστης ψηφιακής ποιότητας μέσω σύγχρονων και αποτελεσματικών μηχανημάτων.

Εάν ζείτε, εργάζεστε, ή βρίσκεστε στα Λατσιά και χρειάζεστε ακτινογραφία ιγμορείων, επισκεφτείτε το διαγνωστικό κέντρο Προμηθέας.

Στο διαγνωστικό κέντρο, η ομάδα του Προμηθέα θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε (π.χ., τιμές, προετοιμασία, χρόνος διεξαγωγής εξετάσεων, κλπ.) και θα σας προετοιμάσει για την ακτινογραφία ιγμορείων.

https://ift.tt/Hkwpmv0



from GMB Posts For Location "Promitheas Diagnostic Center" https://ift.tt/RJNAfj4
via IFTTT

No comments:

Post a Comment

Standard post published to Promitheas Diagnostic Center at May 01, 2024 16:01

Ξέρατε ότι σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, η λέξη «Λευκωσία» σημαίνει «Λευκή Ουσία» ή η πόλη των «Λευκών Θεών»; Σήμερα, η Λευκωσία είν...